Offshore

Naast werkzaamheden op onze bedrijfslocatie en op locatie bij onze opdrachtgevers, zijn wij ook offshore te vinden. Ook daar voeren we schilderwerken uit op locatie om de offshore installaties te beschermen tegen weer, wind en zee-invloeden. Hiervoor maken we gebruik van vrijwel dezelfde technieken als op het land. Denk aan stralen, spuiten en schilderen. Natuurlijk zijn bij de werkzaamheden offshore de omstandigheden anders. De zoute zeelucht en de vochtige omgeving zorgen ervoor dat er andere keuzes gemaakt dienen te worden in materiaal en methoden.

Offshore voert SSB Offshore schilderwerken uit op locatie om de offshore installaties te beschermen tegen weer, wind en zee-invloeden.

Werkzaamheden offshore

Het is van groot belang om technische installaties offshore te beschermen tegen weer, wind en zee-invloeden. Ter conservering van deze offshore installaties kan SSB Offshore u van dienst zijn met reinigen, voorbehandelen, stralen en conserveren. Afhankelijk van de omstandigheden en het metaal, maken wij gebruik van de meest effectieve materialen en methoden om ervoor te zorgen dat de installaties goed geconserveerd blijven.

  • Reinigingswerkzaamheden
  • Straalwerkzaamheden
  • Conserveren
  • Inspecties
  • Rope Acces