Straalbedrijf actief in Flevoland

Is uw staalconstructie door corrosie toe aan een opknapbeurt? Als de constructie een nieuwe beschermende coating nodig heeft, is het van belang dat eerst de corrosie wordt verwijderd. Een straalbedrijf actief in Flevoland maakt het oppervlak klaar voor deze behandeling zodat deze kan worden gestraald en de nieuwe verf optimaal kan hechten. SSB Bouman voert met jaren aan kennis en ervaring de klus graag voor u uit. Met onze eigen straalcabine helpen we u graag met grote en minder grote opdrachten.

Straalbedrijf actief in Flevoland nodig?

 • Stralen op locatie en in onze eigen straalcabine mogelijk
 • Werkzaam door het hele land, het buitenland en offshore
 • Levering van kwaliteit en vakmanschap
 • Gecertificeerd en erkend staalstraal- en schildersbedrijf
 • Ruim 45 jaar ervaring

Vraag een vrijblijvende offerte aan

SSB Bouman: uw straalbedrijf op locatie in Flevoland

Staalconstructies lijken misschien onaantastbaar, maar tegen de elementen kan het niet op. Omdat ze vaak aan land of op zee staan, kunnen vocht en chloriden vat krijgen op de constructie en zorgen voor corrosie. Uw straalbedrijf kan door middel van een beschermlaag een nieuwe hechting aanbrengen, maar dan moeten wel eerst al het vuil, de oude verflaag en de corrosie moeten verwijderd. Doordat SSB Bouman als straalbedrijf ook in Flevoland actief is kan het staal volledig worden gestraald en behandeld.

Als u op zoek bent naar een straalbedrijf dat zowel op locatie kan werken als op eigen terrein middels een straalcabine, hoeft u niet verder te zoeken. Als straalbedrijf zijn wij erg flexibel in het stralen op locatie, waardoor u ons door heel het land in kunt schakelen, bijvoorbeeld in Flevoland. SSB Bouman beschikt daarnaast over een grote straalcabine in Hoogeveen. In deze straalcabine kan SSB Bouman een ruime hoeveelheid werkzaamheden uitvoeren. Zo kunnen wij snel en effectief te werk gaan om het optimale resultaat te behalen.

De straalcabine in regio Flevoland

U kunt het misschien al aan de naam aflezen, maar in een straalcabine worden in een cabine objecten gestraald. Hier kunnen geen stofdeeltjes bij komen waardoor de werkplek altijd schoon blijft. De straalcabine beschikt over een goed afzuigsysteem en de straler wordt beschermd met een speciaal pak, wat betekent dat de werkzaamheden veilig en op de juiste manier kunnen worden afgerond.

SSB Bouman beschikt over een handstraalcabine op locatie in Hoogeveen met een afmeting van 8 bij 25 meter. Er wordt gebruik gemaakt van korund, een inert straalmiddel om verschillende objecten stof- en verf vrij te maken. Door met korund te stralen kan zowel aluminium, staal, rvs als glasparels worden gestraald. Met een magneet- en stofreiniger wordt het straalmiddel na elke omloop gezuiverd van staal- en stofresten. Ook zorgen vriesdrogers ervoor dat de perslucht olie- en vochtvrij gehouden wordt.

De mogelijkheden van stralen op locatie in Flevoland

Het grote voordeel van SSB Bouman als partner is dat wij als straalbedrijf zowel op locatie als in onze straalcabine kunnen stralen. Wij zijn gespecialiseerd in grote projecten, maar ook voor kleinere projecten in onze spuit- en straalcabine staan we voor u klaar.

 • Spuiten: - In onze uitstekend geconditioneerde spuitcabine kunnen verschillende soorten spuitsystemen worden aangebracht. Hierbij kunt u denken aan airless-spray, elektrostatisch spuiten, HVLP en hot spray spuitinstallaties.
 • Schooperen: - Schooperen is het verzinken van gestraald materiaal, waardoor het wordt beschermd tegen corrosie. Dit behoort tot één van onze specialiteiten.
 • Aluminiseren: - Met aluminiseren wordt puur aluminium in laagdiktes thermisch opgespoten waardoor de levensduur aanzienlijk langer wordt.
 • Brandwerende coatings aanbrengen: - Bent u op zoek naar brandwerende coatings als Chartek en Pitt Char XP? SSB Bouman is officieel
 • approved applicator, dus bij ons bij u aan het goede adres.
 • Geluidwerende coatings aanbrengen: - Geluidwerende coatings zijn onmisbaar bij laadkleppen en trailers. Door middel van polyurethaan coating aan te brengen met twaron vezel wordt geluid gedempt. Dit zorgt tevens ook voor antislip.
SSB Bouman kan met een straalcabine op locatie komen in Flevoland.

Waarom we niet meer zand stralen in Flevoland

Als u denkt aan stralen denkt u automatisch wellicht aan ‘zandstralen’. Bij zand stralen in Flevoland werd gestraald met grit en zand om verf en corrosie te kunnen verwijderen, maar dit is sinds de jaren ‘50 verboden. Dit komt doordat de werknemers die het zandstralen uitvoeren last kregen van ernstige gezondheidsklachten. Bij SSB Bouman staat de veiligheid van medewerkers voorop. Door het gebruik van bijvoorbeeld korund in plaats van zand of grit worden gezondheidsrisico’s vermeden en werken onze medewerkers in een veilige omgeving.

Wilt u een straalbedrijf in Flevoland inschakelen? Kies voor SSB Bouman

Als u op zoek bent naar een betrouwbaar Straalbedrijf actief in Flevoland, is SSB Bouman de juiste keuze voor u. Doordat wij beschikken over een eigen straal- en spuitcabine kunnen grootschalige projecten kunnen worden aangepakt. SSB Bouman is een familiebedrijf dat al jaren ervaring heeft en beschikt over een grote hoeveelheid vakmanschap. Neem gerust een kijkje tussen onze projecten, zodat u een goed beeld krijgt van onze werkzaamheden en specialisaties. SSB Bouman heeft kennis en ervaring op het gebied van deze werkzaamheden:

Vragen aan straalbedrijf bij Flevoland?

Heeft u naar aanleiding van bovenstaande informatie een vraag? Of zoekt u naar een straalbedrijf in Drenthe? SSB Bouman geeft graag antwoord op uw vragen en helpt u graag verder. Het contact met de klant staat bij ons voorop en daarom houden we lijntjes altijd zo kort mogelijk. Op die manier weet u altijd waar u aan toe bent en blijft u niet zitten met onbeantwoorde vragen.

Straalbedrijf actief in Flevoland nodig?

Vraag een vrijblijvende offerte aan